Pålans värld

Pålans värld

Om Pålans värld

Bake a cake and i will love you for it, bake it with love and my heart will be as full as my stomach <3


23 Februari 2014

Februari 2014Posted by Pålan Sun, February 23, 2014 14:52:19
Efter att fått beskedet att jag blivit antagen till skolan så ägnas största delen av min tid till att hitta en bra praktikplats, som det ser ut nu så verkar det som att jag kan få plats hos mitt förstahandsval smiley Så hoppas hoppas hoppas, borde få veta helt nu i veckan!

Nu när man äntligen blivit moster, till sötaste lilla flickan också smiley Så försöker jag ju hinna med att träffa syrran och lilltjejen lite, känns som att dygnets timmar inte räcker till nuförtiden med allt som ska hinnas med plus det man vill hinna med. Och till råga på allt så "drar" jag ju ner snart och pluggar och är borta i veckorna. Usch värk i hjärtat, hur ska jag klara att vara borta från mina prinsar och Honey så mycket smileyMåste försöka fokusera på det positiva med att åka ner, som att jag får min utbildning jag trånat efter i så många år och jag kommer säkert ha så fullt upp att jag knappt hinner reagera innan det är helg igen. (Hoppas jag iaf smiley)

Självklart så bakas det här hemma som vanligt, jag har haft ett chokladsug som heter duga senaste tiden (ja, till och med mer än vanligt!... hur det nu är möjligt..) så det har blivit ett lite tema i bakverken smiley Bland annat chokladcheesecake med grädde och chokladspån, brownie med mörk ganache och flingsalt och även en kolapaj med chokladtäcke och flingsalt.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.