Pålans värld

Pålans värld

Om Pålans värld

Bake a cake and i will love you for it, bake it with love and my heart will be as full as my stomach <3


Stor kille-säng till Edwin

April 2013Posted by Pålan Sun, April 07, 2013 20:16:40

Idag har hela lilla familjen varit iväg till Uppsala och köpt en barnsäng till Edwin, blocket är bra, endast 500kr för en supersöt säng! Och efter det drog vi till IKEA och shoppade lite madrasser och sängkläder. Som vanligt löpte lilleman amok och skulle slita i, röra på, springa runt och bära med sig ungefär ALLT i hela varuhuset, awesome, men till slut kom vi ut helskinnade med alla varor vi tänk (och inte mer, *klapp på axeln*).

Väl hemma igen så blev ju mr E överlycklig att se sängen och skulle absolut inte gå av den utan rulla runt och hoppa i den konstant. Efter lite om och men så fick vi ut hans spjälsäng (som nu blev inmosad i gästrummet, finns nog inte ens en cm golv därinne att stå på men det är ett senare beskymmer smiley) och in den nya sängen. Lilleman skulle ju självklart hjälpa till att bädda så det tog ju ett tag, sötaste hjärtat, och sen bestämde han att vi skulle sitta i den och läsa typ hälften av alla böcker han har. Efter en snabb middag bar det av tillbaka till sängen för att titta på Musses klubbhus (eller mimmi som E propsar på) och dricka välling.

Så slutsatsen blir: vi tror att han gillar den smiley

Nu blir det väl badmys med honey och krypa ner i sängen för att kolla på Partaj, lite hus- och flytttankar får väl mosas in därimellan också.

Igår hade vi trevligt besök av fina Fia och Filip som kom på årets första grillning, synd bara att man var så sjukt trött att man var lite off och vimsig. Tur att Fia också var helt slut så det gjorde nog inte så mycket smiley En speedad mr E sprang runt och skulle impa på dem hela kvällen, gå runt med en filt över huvudet, slänga runt och hoppa i soffan och leka tittut smiley Sova skulle man ju absolut inte göra! Efter grillningen och nattning av lilleman så bjöd vi på vanilj- & lime panna cotta med jordgubbsgelé och chokladkrispbotten. Skulle ha tagir fram den tidigare för chokladbottnen var galet hård.. men men .. man lär sig av sina misstag! Och även några biskvier som verkade bli uppskattade smiley

  • Comments(2)//www.palansvarld.se/#post255